Wireless Internet - HotSpot

Sico d.o.o. je firma sa višegodišnjim iskustvom na području bežičnog umrežavanja. Projektiramo i instaliramo bežične mreže za potrebe turizama kao što su hoteli, apartmani, turistička naselja, kampovi, restorani i cafe barovi. Također nudimo bežično umrežavanje poslovnih prostora, skladišta i proizvodnih pogona.

Bežične mreže u turizmu

Vršimo projektiranje i instalaciju bežičnog WiFi HotSpot sustava za poslovne prostore, hale i skladišta čime se omogućava bežični pristup internetu i lokalnoj mreži bez kopanja i razvlačenja dodatnih kabela. Za ovakve potrebe nudimo razne verzije bežičnih sustava ovisno o konfiguraciji prostorija i komunikacijskoj infrastrukturi.
Za realizaciju takvih projekata koristimo uređaje renomiranih svjetskih proizvođača u svrhu neometanog i pouzdanog funkcioniranja sustava.

Bežične mreže za poslovne prostore

U suvremenom poslovanju, pa naravno i u turizmu, konkurencija je svakim danom sve veća. U koliko nemate uslugu spajanja na internet, mnogi će gosti to jako zamjeriti pa vas vjerojatno i zaobići.
HotSpot pristupne točke svoju su primjenu najviše pronašli u turizmu i ugostiteljstvu za besplatan pristup bežičnom internetu. WiFi HotSpot-ovi se koriste na javnim mjestima, kampovima, hotelima, restoranima, caffe- barovima itd. Svojim gostima možete ponuditi besplatan pristup internetu ili možete im prodavati i pre-paid bonove sa vremenski određenim limitom.

Prednosti WiFi Hotspot u odnosu na klasičnu bežičnu mrežu?

» Jači i stabilniji bežični signal.
» Spajanja većeg broja korisnika na bežičnu mrežu bez smetnji.
» Zabrana pristupa određenim internetskim stranicama
» Sigurnost korisnika bežične mreže.
» Kontrola korisnika (korisnik mora unijeti lozinku kako bi se spojio na mrežu).

Kontakt

Kontaktirajte nas na tel: 023 300 382 ili ispunite kontakt formular
i mi ćemo vam se javiti u najkraćem roku.