Video nadzor

» KAMERE
» SNIMAČI
» ALARMI

U ponudi imamo video nadzor sustave visoke kvalitete sa mogućnosti integracije niza naprednih funkcija modernog sustava.

Video nadzor opremu prodajemo, ugrađujemo, servisiramo i održavamo.

Izvodimo sustave video nadzora za poslovne objekte, stambene zgrade, privatne kuće i apartmane.

Video nadzor je najisplativiji sustav tehničke zaštite jer, osim što efikasno prevenira različite oblike kaznenih djela, istraživanja pokazuju štete od razbojstava smanjuje i do 4,5 puta, kako su objekti štićeni video nadzorom rijetko meta kriminalaca.

Sustav je moguće nadgledati preko interneta kao i reprodukciju snimljenog materijala. Slanje obavijesti vrši se automatski putem sms porukom.

Novo u Ponudi!

POTPUNA ZAŠTITA : VIDEO NADZOR + BEŽIČNI ALARM

Instalacijom video nadzora i bežičnog alarmnog sustava na istoj lokaciji zaštita objekta bit će u potpunosti. U slučaju provale alarma jedinica će Vas odmah nazvati i Vi ćete se pomoću smartphone uređaja spojiti uživo na lokaciju i vidjeti što se događa te poduzete određene radnje (poziv policiji).

Izvrstan omjer cijene i kvalitete uz profesionalnu uslugu i održavanje garancija je Vašeg zadovoljstva. Svi sustavi imaju mogućnost pristupa preko interneta.

Kontakt

Kontaktirajte nas na tel: 023 300 382 ili ispunite kontakt formular
i mi ćemo vam se javiti u najkraćem roku.

Wireless Internet - Hotspot

Projektiramo i instaliramo bežične mreže za potrebe turizama kao što su hoteli, apartmani, turistička naselja, kampovi, restorani i cafe barovi.

OPŠIRNIJE