O nama

Sico d.o.o. informatička tvrtka za servis, prodaju i održavanje informatičke opreme osnovana je u Zadru 1992. god. Sa svojim višegodišnjim iskustvom, stručnom osposobljenosti i profesionalnim pristupom stekli smo povjerenje mnogih firmi i građana u Zadru i Zadarskoj županiji.

Nudimo uslugu održavanja računala, servera, računalnih mreža u firmama koji nemaju svoj vlastiti kadar za obavljanje takvih poslova. Održavamo i postavljamo računalne sustave, LAN i WAN mreže, pisače, servere.

Također Vam možemo ponuditi usluge savjetovanja, planiranja, nabave i postavljanja računalnog sustava prema Vašim željama i mogućnostima.

U koliko nemate potrebe ili mogućnosti zapošljavanje djelatnika za održavanje računala i računalne opreme ili su Vam potrebna specifična znanja i vještine naš stručni tim stoji Vam na raspolaganju.

Misija

Omogućiti korisnicima naših usluga učinkovito korištenje informatičkih tehnologija. Želimo kreirati siguran, pouzdan i ekonomičan IT sustav prilagođen svakom korisniku.

Kontakt

Kontaktirajte nas na tel: 023 300 382 ili ispunite kontakt formular
i mi ćemo vam se javiti u najkraćem roku.

Wireless Internet - Hotspot

Projektiramo i instaliramo bežične mreže za potrebe turizama kao što su hoteli, apartmani, turistička naselja, kampovi, restorani i cafe barovi.

OPŠIRNIJE